Privacybeleid

Colours of our heart Path 

Hoe zou je leven als je in verbinding met je eigen kern (-waarden en -talenten) in je leven staat naast anderen?

Vanuit jarenlange praktijkervaringen, wilde ik iets ontwikkelen voor kinderen en volwassenen, die behoefte hebben aan een wegwijzer of een handreiking om de soms moeilijke levenslessen handen en voeten te geven. 

Ik vroeg me af welke ondersteuning en begeleiding ik zelf graag hadden willen hebben. Wat had ik als kind graag willen ontvangen in mijn eigen leven? 

Vanuit dit verlangen is Colours of our heart ontstaan en gegroeid.  Het traject neemt je mee om de verbinding te voelen en/of te verdiepen met wie je echt (van binnen) bent, jouw eigen kracht, je zelfvertrouwen en je (eigen-) waarde.

Dit traject is geen methode of therapie. Het is een gedachtegoed, een levenswijze, want ik geloof dat dit onze natuurlijke staat van ZIJN is.  We zijn deze verbinding met ons hart en eigenwaarde kwijtgeraakt gedurende ons leven. 

Je gaat op pad alleen of samen met je kind(eren) om dieper bewust te wordien van wie je bent, hoe je je voelt en wat je wensen en verlangens zijn.

Hoe je krachten als eigenwaarde, zelfvertrouwen en creativiteit kunt aanspreken.  

Het geeft je handreikingen om verbinding te maken tussen hoofd, hart en gevoel. Zo leer je hoe je alle verschillende stemmen samen laat gaan en werkt voor jou.

Omdat het geen methode is maar een levenswijze wordt, kun je colours of our heart uitstekend toevoegen aan elk bestaande methode of in elke praktijk e/of organisatie toevoegen.

Het kan een mooie basis geven aan bijvoorbeeld zelfvertrouwen trainingen, conflicthanteringsmethodieken en antipest protocollen, maar ook aan behandelmethoden, therapeutische of coaching praktijken etc. Overal waar mensen met mensen werken. 

 

Met Colours of our heart maken we een verschuiving van vastzitten in beperkende gedachtegangen, overtuigingen en patronen, naar bevrijding van je kern en een verruimd bewustzijn.

Colours of our heart wordt ondersteund door boeken. Deze boeken bestaan uit bewustzijnsverhalen met verdiepende vragen, waarna de leerdoelen middels verbindings- en verdiepingsoefeningen uitgewerkt worden. Zo kan het kind en/of de volwassenen zich de thema’s uit de boeken eigen maken. 

De boeken zijn gericht op kinderen in de leeftijd van ongeveer 6 tot 12 jaar. Echter werkt het voor iedereen die er open voor staat. Je hebt materiaal in handen dat moeilijke levens lessen vergemakkelijkt door het uit te werken in Jip en Janneke taal.

De oefeningen zijn gemakkelijk aan te passen voor zowel jongere als oudere kinderen. Tijdens het online-programma leer je ook jouw eigen inspiratie aan te spreken waardoor je het zelf kunt aanpassen op de groep waarmee je werkt.

Elk boek bevat een uitgebreid hoofdstuk met theorie en achtergronden voor de ouder/ leerkracht/begeleider

Oftewel iedereen die het wil delen en het leven van een kind wil verrijken met materialen en wijsheden om het leven te vergemakkelijken.

Ben je al overtuigd
van de werking van Kleuren-Wijs
of wil je contact met me opnemen

chatten / appen / bellen / Skypen

Kies jij maar hoe we met elkaar in contact komen.

Maak een afspraak

Stuur even een e-mail, dan maken we een afspraak.

Ben je overtuigd?

Wil je ook je hart en je kennis samenvoegen? Neem contact op.

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je nu in voor de laatste updates.
Wees niet bang dat ik je wekelijks of maandelijks met een nieuwsbrief bestook.
Daar heb ik geen tijd voor; mijn prioriteiten liggen elders, bij het traject Colours of our heart voor kinderen.

En als daar wat moois over te schrijven valt, meld ik dat graag.

Het is gelukt! Dank voor je inschrijving

Pin It on Pinterest

Share This