Privacybeleid

Doel van Colours of our heart 

Hoe zou het zijn als we geboren werden met een gebruiksaanwijzing over het leven? Weten en voelen dat je krachtig bent om je eigen leven koers te kunnen geven?

Colours of our Heart is ontwikkeld om ter ondersteuning en begeleiding van iedereen die het nodig heeft. Wij zetten ons in om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Met Colours of our Heart reiken wij een hand uit. We bieden iedereen een oprechte kans om zichzelf vanuit een stevig fundament neer te zetten in deze wereld.

Een fundament waarop ze hun eigen leven vanuit kracht, liefde en zelfvertrouwen kunnen opbouwen naast een ander.

Ons traject geeft in het bijzonder kinderen maar ook zeker volwassenen, handvatten om het leven te veranderen van een worsteling naar een avontuur!

 Vanuit het gedachtegoed is er een sterke maar eenvoudige wijze ontwikkeld om op een andere manier om te leren gaan met jezelf en de ander. Het materiaal in dit traject is er speciaal op gericht om jou te helpen om beter om te leren gaan met je talenten én je beperkingen. We geven je daarin de ruimte om volledig jezelf te kunnen zijn, zodat je zelf eigenwaarde creëert. Eigenwaarde is een belangrijke factor die je helpt om te gaan met je beperkingen. Gevoelens zoals faalangst of niet (goed) genoeg zijn nemen daardoor ad.

Wist je dat bijna alle problemen voortkomen vanuit het gevoel niet geliefd of toereikend genoeg te zijn?

Als je weet en voelt dat je het waard bent, is het makkelijker om naar je gedrag te kunnen kijken en te leren om er anders mee om te gaan.

Dit zorgt voor een toekomst met minder psychische probleemgevallen en zelfs ziektebeelden.

Ons doel is om een routewijzer te zijn, waarbij we vanuit mentale en gevoelsmatige begeleiding naar meer bewustwording en authenticiteit streven.

Via opvoeding, school en de omgeving ontvangen we veel informatie over hoe we zouden “moeten” zijn. Vanuit angst voor het oordeel van een ander, stemmen we af op onze omgeving en passen we ons gedrag aan. Dit is het moment dat we ons hart en innerlijk weten verlaten en ons ratio het overneemt. We verliezen onze eigen kleuren. Waardoor je het gevoel kan hebben van jezelf vervreemd te raken en je je steeds meer afvraagt wie je bent en hoe je jouw leven weer kunt leven zonder marionet te zijn van de omgeving en zonder te veel aanpasgedrag.

Ons traject reikt je de tools (de sleutel) aan om je eigen waardevolle kleuren te kennen en te durven voelen wie je bent.  

Weten dat je van waarde bent is de eerste stap, maar dan ben je er nog niet om het te verduurzamen. De volgende stap waar we ook tools voor aanreiken is je waarden en talenten voelen zodat je echt kunt gaan staan vanuit je eigen authentieke verbinding.

Dat gunnen wij iedereen.

 

Ben je al overtuigd
van de werking van Kleuren-Wijs
of wil je contact met me opnemen

chatten / appen / bellen / Skypen

Kies jij maar hoe we met elkaar in contact komen.

Maak een afspraak

Stuur even een e-mail, dan maken we een afspraak.

Ben je overtuigd?

Wil je ook je hart en je kennis samenvoegen? Neem contact op.

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je nu in voor de laatste updates.
Wees niet bang dat ik je wekelijks of maandelijks met een nieuwsbrief bestook.
Daar heb ik geen tijd voor; mijn prioriteiten liggen elders, bij het traject Colours of our heart voor kinderen.

En als daar wat moois over te schrijven valt, meld ik dat graag.

Het is gelukt! Dank voor je inschrijving

Pin It on Pinterest

Share This