Privacybeleid

Ontstaan van Colours of our heart pad

Welke ondersteuning en begeleiding had ik zelf graag willen hebben in mijn leven”, vroeg ik me af en ben het Colours of our heart pad gaan ontwikkelen.

Weten over het leven.
Weten en voelen dat je gelijkwaardig bent aan iedereen.
Weten dat je uniek bent en dat ook zo hoort te zijn.
Weten dat je krachtig bent, je eigen Leven zelf koers kunt geven.

Hoe zou het zijn om kinderen gereedschap mee te geven in hun rugzak en ze te leren dit gereedschap te gebruiken, zodanig dat er geen nieuwe bagage in hun rugzakje gestopt wordt, maar juist minder bagage meegedragen hoeft te worden?

Colours of our heart is ontstaan vanuit mijn eigen ontdekkingen.
Ik ben – naast alle opleidingen die me ook gevormd hebben – vooral ervaringsdeskundige. De geleerde kennis heb ik dus op mezelf toegepast. Het is in de diepste diepte doorleefd en vanuit mijn kunde al 16 jaar onderwezen aan volwassenen én kinderen. Vanuit deze jarenlange praktijkervaringen, wilde ik iets ontwikkelen voor kinderen en alle innerlijke kinderen in grote mensen die behoefte hebben aan een wegwijzer of een handreiking om de soms moeilijke levenslessen handen en voeten te geven. Vanuit dit verlangen is het Colours of our heart traject uiteindelijk ontwikkeld.

Het traject neemt je mee om de verbinding te voelen met jouw eigen kracht, je zelfvertrouwen en je (eigen-)waarde.

Het is geen methode(!) of therapie. Het is een gedachtegoed, een levenswijze, want ik geloof dat dit onze natuurlijke staat van ZIJN is. We zijn echter deze verbinding met ons hart en eigenwaarde kwijt geraakt gedurende ons leven.

Vanuit dit gedachtegoed kun je een blijvend fundament leggen voor bewustwording van wie je bent, hoe je je voelt, wat je wensen en verlangens zijn. Hoe je je krachten als eigenwaarde, zelfvertrouwen en creativiteit kunt aanspreken. Het geeft je handreikingen om verbinding tussen hoofd, gevoel en hart te brengen en je leert hoe je beide aspecten op de juiste momenten aan kunt spreken. Deze tools zijn van waarde om zelf je eigen leven vorm te leren geven.

Omdat het geen methode is maar een levenswijze wordt, zal je leven duurzaam veranderen. Het biedt je een kompas voor je verdere leven. Het werkt voor iedereen weer anders en is afgestemd op eigen snelheid en diepte. Er is dus ook nooit een falen, alleen maar een natuurlijke manier van groei. Hoe meer het geleefd wordt, hoe duurzamer de veranderingen zijn. Van overleven naar een vreugdevol en plezierig leven terwijl er nog steeds donkere wolkjes binnen kunnen drijven …

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je nu in voor de laatste updates.
Wees niet bang dat ik je wekelijks of maandelijks met een nieuwsbrief bestook.
Daar heb ik geen tijd voor; mijn prioriteiten liggen elders, bij het traject Colours of our heart voor kinderen.

En als daar wat moois over te schrijven valt, meld ik dat graag.

Het is gelukt! Dank voor je inschrijving

Pin It on Pinterest

Share This