Privacybeleid

Ontstaan van Colours of our heart 

 Colours of our heart is ontstaan vanuit mijn eigen ontdekkingen.
Ik ben – naast alle opleidingen die me ook gevormd hebben vooral ervaringsdeskundige

Colours of our Heart is ontstaan vanuit mijn eigen ontdekkingen. Ik ben – naast alle opleidingen die me ook gevormd hebben vooral ervaringsdeskundige.

Alle kennis heb ik op mezelf toegepast. Het is in de diepste diepte doorleefd en vanuit mijn kunde onderwezen aan vele mensen. Vanuit deze jarenlange praktijkervaringen, wilde ik iets ontwikkelen voor kinderen en alle innerlijke kinderen die behoefte hebben aan een wegwijzer of een handreiking om de soms moeilijke levenslessen handen en voeten te geven.

Ik vroeg mezelf af welke ondersteuning en begeleiding ik zelf graag hadden willen hebben. Wat had ik als kind graag willen ontvangen in mijn eigen leven?

Vanuit dit verlangen is Colours of our heart ontstaan en gegroeid. Het traject neemt je mee om de verbinding te voelen met jouw eigen kracht, je zelfvertrouwen en je (eigen-) waarde.

Colours of our heart is een gedachtengoed. Het is geen methode of therapie. Het is een levenswijze, want ik geloof dat dit onze natuurlijke staat van ZIJN is. We zijn echter deze verbinding met ons hart en eigenwaarde kwijtgeraakt gedurende ons leven.

Vanuit dit gedachtegoed herinner je je weer wie je in de basis werkelijk bent, waardoor je een blijvend fundament kunt leggen vanuit bewustwording van je intrinsieke waarden, door te ontdekken hoe je je voelt, wat je wensen en verlangens zijn. Hoe je je krachten als eigenwaarde, zelfvertrouwen en creativiteit kunt aanspreken. Het geeft je handreikingen om verbinding tussen hoofd en hart te brengen en je leert hoe je beide aspecten op de juiste momenten aan kunt spreken. Tools die van waarde zijn om zelf eigenaar te zijn of leiderschap over je eigen leven te hebben. Oftewel de weg naar authentiek leiderschap.

Omdat het geen methode is maar een levenswijze wordt, kun je Colours of our heart uitstekend toevoegen aan elk bestaande methode of in elke praktijk toevoegen. Het kan een mooie basis geven aan bijvoorbeeld zelfvertrouwen trainingen, conflicthanteringsmethodieken en antipest protocollen, maar ook aan behandelmethodieken, therapeutische of coachingspraktijken etc. Overal waar mensen met mensen werken.

 

Via Colours of our heart wil ik graag bijdragen aan een duurzame vreedzame samenleving, waarin we leven vanuit een verbinding tussen hoofd, gevoel en hart.

Leven vanuit authentiek eigenaarschap!

 

Colours of our heart is een gedachtengoed, een levenswijze, want ik geloof dat dit onze natuurlijke staat van ZIJN is.

Ben je al overtuigd
van de werking van Kleuren-Wijs
of wil je contact met me opnemen

Chatten / appen / bellen / Skypen

Kies jij maar hoe we met elkaar in contact komen.

Maak een afspraak

Stuur even een e-mail, dan maken we een afspraak.

Ben je overtuigd?

Wil je ook je hart en je kennis samenvoegen? Neem contact op.

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je nu in voor de laatste updates.
Wees niet bang dat ik je wekelijks of maandelijks met een nieuwsbrief bestook.
Daar heb ik geen tijd voor; mijn prioriteiten liggen elders, bij het traject Colours of our heart voor kinderen.

En als daar wat moois over te schrijven valt, meld ik dat graag.

Het is gelukt! Dank voor je inschrijving

Pin It on Pinterest

Share This