Privacybeleid

Trainingen voor de begeleiders

trainingen voor de begeleidersNaast het aanbieden van het traject Colours of our heart aan de kinderen, volgen de begeleiders ook trainingen, zodat de kennis handen en voeten krijgt en de kunde blijft en zich verdiept.

De training is een intensief programma op diep niveau – voor iedereen op maat gemaakt – en een duurzame verrijking. Dit zal doorwerken in alle relaties en bezigheden.

Werkwijze
Ervaringsgericht op vier niveaus
De Colours of our heart trainingen en trajecten (playshops) zijn altijd ervaringsgericht. De oefeningen en praktijkgerichte voorbeelden worden op mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch niveau aangeboden en uitgewerkt. De verbinding met het hart wordt hersteld en versterkt, zodat de levenswijze vanuit authenticiteit wordt beoefend en opgenomen.

Door op deze manier te werken, wordt de materie op meerdere lagen gevoeld, wat zorgt voor voelend weten. Deze verankering is krachtig, waardoor het ook tot duurzame transformaties kan leiden.

trainingen voor de begeleiders
 


 

Het gedachtegoed in het dagelijks leven
De training richt zich vooral op eigen groeimogelijkheden; het verbindt en verdiept je met je oorsprong. Je leert de aangereikte tools toe te passen. Hierdoor vindt er een duurzame verandering plaats, vooral in je eigen leven. Doordat de kennis doorleefde kennis wordt, zal het makkelijker zijn om in je opvoeding, klas of groep het gedachtegoed vanuit je eigen unieke zijn door te geven in het dagelijks leven. Want daar moet je het uiteindelijk leven …

Onze kracht: verbinding handen en voeten geven
In het gedachtegoed van Colours of our heart zul je veel herkenning vinden. En dat klopt ook, want vele universele wijsheden en psychologische stromingen zijn hierin opgenomen.

Wat ons onderscheidend maakt, is de kracht om de verbinding te realiseren én die verbinding ook inzichtelijk te maken. Daar zit een belangrijke bewustzijns-component in. Het gaat hierbij om verbinding te maken met jezelf, met de ander en met de wereld. De nadruk ligt op een pragmatische insteek; eenvoudigweg door het proces heel concreet handen en voeten te geven. Dit gaat via eenvoudig en begrijpelijk aangeboden kennis en inzichten, op een creatieve en speelse manier. Zo leer je het gedachtegoed te begrijpen, te ervaren, te doorleven en toe te passen.

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je nu in voor de laatste updates.
Wees niet bang dat ik je wekelijks of maandelijks met een nieuwsbrief bestook.
Daar heb ik geen tijd voor; mijn prioriteiten liggen elders, bij het traject Colours of our heart voor kinderen.

En als daar wat moois over te schrijven valt, meld ik dat graag.

Het is gelukt! Dank voor je inschrijving

Pin It on Pinterest

Share This