Privacybeleid

Een traject op maat

Je kunt online het volledige traject volgen. Maar heb je toch behoefte aan een traject dat aansluit bij jouw dagelijkse praktijk. Dan is een traject op maat misschien voor jou.

We maken het traject op maat waardoor je ervaart hoe je dit gedachtegoed kunt toepassen op je dagelijkse problematiek of omstandigheden. Daardoor groei je samen met je groep naar een harmonieuze verbinding.

Omdat het niet alleen vanuit kennis wordt aangereikt, maar ook verbonden is met gevoel, voelen kinderen zich begrepen en staan zij meer open voor begeleiding.

Leven met je hoofd, harten gevoel in verbinding en handelen vanuit kracht in plaats van macht. Door de ervaringsgerichte werkwijze maak je het gedachtengoed eigen (authentiek). Daardoor werkt colours of our heart werkt perfect als basis in elke leef-, speel- of werkomgeving.

Je lééft deze levenswijze samen en je verbindt het met je eigen unieke vaardigheden of professie. Het dagelijks leven is je lesmateriaal. 

Dit traject opent beperkende gedachtegangen, naar een meer open en verruimd bewust-Zijn


Bewust van wie je bent, wat je voelt, wat je wilt, wat je zegt, wat je denkt en van daaruit open staan voor wie de ander is. Want wanneer je jezelf beter begrijpt, begrijp je ook een ander beter

Bewustmaken van je eigen kracht en mogelijkheden. Daardoor verdwijnt de behoefte aan het uitoefenen van macht. Er is geen beter of slechter en goed of fout meer, Geen roddels, competitie, oordelen en vergelijken, maar juist meer verdraagzaamheid

Foutjes worden leermomenten. Dan wil je niet meer iemand anders zijn, maar jezelf! Authentiek zijn dus.

 

Elk thema wordt uitgewerkt vanuit Ik & Jij, er wordt een volgende belangrijke stap gezet: de verbinding aangaan vanuit Wij, zonder jezelf kwijt te raken.

Deze aanpak creëert gelijkwaardigheid en brengt het hart in samenwerking met kennis. Daardoor heeft het een positieve invloed in de groep of klas.

Door Colours of your heart ga je van overleven naar volop in het leven staan.

Het is belangrijk dat een kind of volwassenen in verbinding is met zijn innerlijke waarden. 

Deze waarden niet alleen WEET maar ook VOELT.  Zo zal hij een ander nooit pesten om naar beneden te halen. 

En andersom ook niet.

Als je je waarde kent, dan zal de boodschap van de pester je niet raken omdat je eigenwaarde en je liefde voor jezelf je beschermt vanuit een natuurlijke bescherming. Waardoor je geen muren om je heen hoeft te bouwen.

Competitie en concurrentie neemt hierdoor ook af of verdwijnt zelfs.

Op het moment dat we de waarde voelen van wie we zijn, maakt het niet meer uit als iemand anders ergens goed in is. Misschien wil je dat ook wel, maar zal het je stimuleren om zelf te groeien in plaats van afgunstig te zijn. 

Niemand is van meer waarde, maar we zijn wel allemaal uniek en blinken uit in bepaalde dingen. Door dat te (h)erkennen, creëren we een maatschappij vanuit meer harmonie een ruimte voor veel verschillende mensen.

Ben je al overtuigd
van de werking van Kleuren-Wijs
of wil je contact met me opnemen

chatten / appen / bellen / Skypen

Kies jij maar hoe we met elkaar in contact komen.

Maak een afspraak

Stuur even een e-mail, dan maken we een afspraak.

Ben je overtuigd?

Wil je ook je hart en je kennis samenvoegen? Neem contact op.

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je nu in voor de laatste updates.
Wees niet bang dat ik je wekelijks of maandelijks met een nieuwsbrief bestook.
Daar heb ik geen tijd voor; mijn prioriteiten liggen elders, bij het traject Colours of our heart voor kinderen.

En als daar wat moois over te schrijven valt, meld ik dat graag.

Het is gelukt! Dank voor je inschrijving

Pin It on Pinterest

Share This