Colours of our Heart

Individueel, op maat gemaakt transformatietraject

leven vanuit wie jij werkelijk bent.

Ben je er aan toe om echte veranderingen in je leven door te gaan voeren? En ben je er aan toe jezelf te ontdoen van beperkende patronen, angsten en overtuigingen? Dan ga ik graag met jou op je innerlijke reis.

Ik stem het traject volledig af op jouw behoeften, waardoor jij een op maat gemaakt krijgt.

Hierdoor krijg je helderheid over wat nodig is om jezelf te bevrijden van beperkend gedrag, patronen en overtuigingen vanuit een gevoel van minderwaardigheid. Waardoor je keuzes kunt maken die voortkomen uit verbinding met je hart en je innerlijke waarden/talenten.

 

Mijn trajecten bestaan uit 6 sessies van 2 ½ uur:

Tijdens elke sessie worden de vraagstukken en/of blokkades die je tegenkomt op vier niveaus benaderd: mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch.

Op deze manier transformeer je op alle lagen. Met als resultaat dat er echte duurzame veranderingen tot stand komen voor jou en je meer en meer authentiek kunt zijn.

Daarnaast worden er n.a.v. de training die je ontvangt voor jou unieke audio-opnames gemaakt die je thuis kunt gebruiken om de aangereikte sleutels te leren toepassen. Hiermee leer je om je eigen coach of gids te zijn.

Uitwisseling voor een individuele traject

De kosten voor een individueel traject (6 sessies van 2,5 uur) € 1990,- (exclusief btw).

Voel jij dat ik iets voor je zou kunnen betekenen?

Neem dan contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Wil jij een individueel traject met mij doen?

Voel jij na de kennismaking met mij dat dit de juiste stap voor je is? Klik dan op de knop om het individueel traject te bestellen en af te rekenen. Ik neem contact met je op de datums voor de sessies af te spreken.