Privacybeleid

 

Ontstaan van Kleuren-Wijs

Wilga Zibel

Kleuren-Wijs is ontstaan vanuit mijn eigen ontdekkingen. Ik ben – naast alle opleidingen die me ook gevormd hebben vooral ervaringsdeskundige. Alle kennis heb ik op mezelf toegepast. Het is in de diepste diepte doorleefd en vanuit mijn kunde onderwezen aan vele mensen. Vanuit deze jarenlange praktijkervaringen, wilde ik iets ontwikkelen voor kinderen en alle innerlijke kinderen die behoefte hebben aan een wegwijzer of een handreiking om de soms moeilijke levenslessen handen en voeten te geven.

Ik vroeg mezelf af welke ondersteuning en begeleiding ik zelf graag hadden willen hebben. Wat had ik als kind graag willen ontvangen in mijn eigen leven?
Vanuit dit verlangen is Kleuren-Wijs ontstaan en gegroeid. Het traject neemt je mee om de verbinding te voelen met jouw eigen kracht, je zelfvertrouwen en je (eigen-) waarde.

Het is geen methode! of therapie. Het is een gedachtegoed, een levenswijze, want ik geloof dat dit onze natuurlijke staat van ZIJN is. We zijn echter deze verbinding met ons hart en eigenwaarde kwijtgeraakt gedurende ons leven.

 

Master of your Faith

Vanuit dit gedachtegoed herinner je je weer wie je in de basis werkelijk bent, waardoor je je waarden kunt leven en een blijvend fundament kunt leggen voor bewustwording van wie je bent, hoe je je voelt, wat je wensen en verlangens zijn. Hoe je je krachten als eigenwaarde, zelfvertrouwen en creativiteit kunt aanspreken. Het geeft je handreikingen om verbinding tussen hoofd en hart te brengen en je leert hoe je beide aspecten op de juiste momenten aan kunt spreken. Tools die van waarde zijn om zelf de master of your faith te worden.

Omdat het geen methode is maar een levenswijze wordt, kun je Kleuren-Wijs uitstekend toevoegen aan elk bestaande methode of in elke praktijk toevoegen. Het kan een mooie basis geven aan bijvoorbeeld zelfvertrouwen trainingen, conflicthanteringsmethodieken en antipest protocollen, maar ook aan behandelmethodieken, therapeutische of coachingspraktijken etc. Overal waar mensen met mensen werken.

Via Kleuren-Wijs wil ik graag bijdragen aan een duurzame vreedzame samenleving, waarin we leven vanuit een verbinding tussen hoofd, gevoel en hart.
Leven vanuit authentiek eigenaarschap!

Geef me niet wat je denkt dat ik nodig heb, maar vráág me wat ik nodig heb …

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je nu in voor de laatste updates.
Wees niet bang dat ik je wekelijks of maandelijks met een nieuwsbrief bestook.
Daar heb ik geen tijd voor; mijn prioriteiten liggen elders, bij het traject Colours of our heart voor kinderen.

En als daar wat moois over te schrijven valt, meld ik dat graag.

Het is gelukt! Dank voor je inschrijving

Pin It on Pinterest

Share This