Colours of our Heart

Over Wilga

Mijn naam is Wilga Zibel

en ik ben de ontwikkelaar van het Colours of our Heart gedachtengoed.

Al meer dan 22 jaar begeleid en ondersteun ik als coach, trainster en mens veel volwassen en kinderen om te ontdekken hoe je kunt leven vanuit je eigenwaarden, zelfliefde en talenten.

Het gedachtengoed dat ik aanbied – en de trajecten die daaruit volgen –  is wat ik zelf erg nodig had als kind, maar zeker ook als volwassenen.

Als klein meisje zag en voelde ik veel wat me onzeker maakte en waardoor ik aan mijn waarde ging twijfelen.

Ik liep rond met veel vragen over wat ik rondom me zag gebeuren, zoals ongelijkwaardigheid, (ver)oordeling, conflicten, competitie, concurrentie, pestgedrag en discriminatie.

Wilga Zibel
hart vol liefde

PUURHEID

Mijn eigen leven staat in teken van Liefde …
Voor mezelf en voor anderen …

Een liefdevol leven voor iedereen, dat is mijn missie!

Want ik gun iedereen deze Liefde en daar zet ik me voor 100% voor in.

Ik sta voor echtheid, eerlijkheid en transparantie. Als alles er mag zijn, dan kan (zelf)liefde pas gevoeld worden en je helpen bevrijden van alle gekleurde brillen en aangemaakte programma’s. Met als resultaat dat je pure zuivere kern weer tevoorschijn komt en je je gelukkiger voelt.

vlinder is transformatie

TRANSFORMATIE

Al ruim twintig jaar heb ik als coach, docent en mens, veel kinderen en volwassen ondersteund.

Ik deel alles wat ik in mij heb om jou te helpen bewust te worden in wat je nodig hebt om jezelf te bevrijden van dat wat je tegenhoudt om je echte waarde en zelf liefde te vinden, te voelen, er mee te verbinden en vooral te (be)leven.

Dit is het proces van alchemie.

De kracht zit in de herhaling en we werken het op mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch door.

Je bevrijdt alle programmeringen, patronen en overtuigingen duurzaam, waardoor je je leven vol gaat (be)leven en zonder twijfel een volledige transformatie ervaart.

(Weer) écht thuiskomen in jezelf. Kunnen ZIJN met wat is.

kroon

EXCLUSIVITEIT

Het exclusieve van dit traject is dat het zo eenvoudig is, dat je je éigen coach/gids gaat zijn.

Daarnaast kun je het delen met je kinderen of de kinderen waar je voor zorgt of mee werkt. Hoe fijn is het om het verschil te kunnen maken in het leven van kinderen als  we met elkaar meer preventief kunnen werken?

Elke keer als ik (kinder)ogen zie oplichten door het besef en het voelen dat ook zij van waarde zijn, maakt mijn hart een sprong!

  • Ik gun iedereen de bevrijding van jezelf volledig te kunnen en durven zijn!
  • Ik gun iedereen het voelen dat je van waarde bent en er toe doet!
  • Ik gun iedereen de sleutels om het leven te leven voorbij de beperkende gedachten en patronen.
  • Ik gun iedereen om het leven te leven vanuit keuzes die je maakt vanuit je waardevolle talenten! Zodat je het pad van je hart kunt gaan!

Waardoor we zoveel innerlijke rust en harmonie ervaren en we met elkaar van een ik- en jij-maatschappij naar een WIJ-maatschappij kunnen ontwikkelen. Met elkaar op weg naar een liefdevolle verbinding!

Op een schooldag kwam mijn lerares naar me toe, hield mijn gezicht tussen haar handen en keek mij vol warmte aan en zei: “Wat ben jij een heerlijk kind”.

Op dat ene moment gebeurde er iets heel belangrijk binnenin mij, waar ik me destijds niet bewust van was; er werd een zaadje gepoot. Dit zaadje gaf me de moed om het antwoord te gaan zoeken op de vraag: “Doe ik er toe?”

Ik wilde het leven begrijpen, dat gaf me veiligheid.

Jarenlang heb ik geprobeerd om me aan te passen aan de omgeving. Ik wilde er zo graag bij horen. Hoe meer ik mijn best deed, hoe meer afwijzing ik kreeg. Doordat ik altijd had geprobeerd me aan te passen, wist ik niet meer wie ik echt was.

Vanaf mijn vijftiende volgde ik therapieën en ontmoette ik verschillende hulpverleners. Elke hulpverlener reikte me iets aan wat van waarde was, maar na een tijdje viel ik weer terug en ging ik op zoek naar de volgende stap.
Tot ik 28 jaar was. De laatste hulpverlener zei tegen me: “Jij weet zelf zo goed hoe je in elkaar zit. Ik weet niet wat ik voor jou kan doen!” En dat klopte. Ik was jarenlang de confrontatie aangegaan met mezelf en kende mezelf inmiddels erg goed, maar mijn gevoel over mezelf was nog niet veranderd.

Ervaringsdeskundige

Daar stond ik. Op een doodlopende weg. Aangezien de hulpverlening mij niet meer kon helpen, moest ik zelf ontdekken wat ik nodig had. Mijn hoofd had het allemaal wel op een rijtje maar ik kon de veranderingen in mijn gevoel nog niet maken.

Een nieuw pad

Mijn speurtocht dreef me ertoe te onderzoeken hoe de psyche van de mens in elkaar zit en hoe het leven werkt. Ik ben in aanraking gekomen met diverse psychologievormen, die vooral gericht waren op ervaringsgericht leren. Mijn eigen leven werd studiemateriaal. Ik kwam weer thuis bij mezelf.

Ik was verwonderd over mijn ontdekkingen

Ik besefte dat we twijfelen of we wel van waarde zijn, of we er wel toe doen door de ervaringen in ons leven. Dit heeft veel gevolgen.

Maar …
• Iedereen is van waarde
• Iedereen verdient een plek zichzelf te kunnen zijn
• Iedereen verdient kansen en ondersteuning om talenten te ontwikkelen.

Dit weten is stap één, maar je echte waarden ook daadwerkelijk voelen is een essentiële stap naar duurzaamheid.
Daardoor bevrijd je jezelf (je eigen kleuren), vind je innerlijke rust en is er echte verbindingen mogelijk met elkaar in een wij-samenleving.

Sleutels

Alles wat ik ontdekt heb, heb ik verder ontwikkeld en uitgewerkt en op mezelf toegepast. Mijn eigen sleutels hebben mijn zelfliefde, zelfacceptatie, zelfvertrouwen en zelfkennis bevrijd, waardoor ik het leven leef vanuit innerlijke bevrijding en mijn totale potentieel aan kan spreken.

En dit gun ik iedereen, ook jou! En dat wil ik met je delen

Vanuit mijn ervaringsdeskundigheid, door de opleidingen die ik gevolgd heb en door de vele contacturen met alle mensen, waar ik mijn kennis, kunde en hart mee gedeeld heb, heb ik mij ontwikkeld tot een expert op dit gebied.

Ik wil mijn kennis, kunde maar vooral mijn hart delen met jou en laat je ervaren HOE je de sleutels kunt toepassen, waardoor je eerste bewust wordt welke programmeringen en beperkende denkpatronen de deur dicht houden naar je waardevolle kern.

En vervolgens de regie weer terug kunt pakken over je eigen leven, door de tools te leren gebruiken om in contact te komen met je eigen authentieke kracht, (zelf) acceptatie, (zelf)vertrouwen, (zelf)liefde en talenten.

Het helpt je op weg om je kern te herkennen, je hart te bevrijden en vanuit je bron te leven. Zo wordt wie jij echt bent – inclusief je talenten – zichtbaar en bruikbaar.

Het mooie en unieke van dit gedachtengoed is, dat je het zelf weer kunt delen met iedereen om je heen,

Dat raakt mij

Elke keer als (kinder)ogen oplichten door het besef dat ook zij van waarde zijn en een unieke plek hebben, is er weer een verschil gemaakt. Dan maakt mijn hart een sprongetje.

Mijn doel is altijd geweest dat zoveel mogelijk kinderen deze sleutels in handen krijgen om te voelen dat ze echt van waarde zijn en ertoe doen. Veel van ons willen het verschil maken. Misschien jij ook? Het gehele traject is daarom ook uitgewerkt om het te implementeren in je klas, je praktijk of (hulpverlening) organisatie.

Ik hoop dat we met elkaar het verschil maken.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Neem dan een kijkje bij de verschillende (online) trajecten. Je vindt hier alle informatie die je nodig hebt over mij en mijn gedachtengoed Colours of our Heart.

Heb je vragen? Neem dan contact op.