Nieuwe (binnen)wereld creëren.

Spirituele coach of therapeut? Dan 'moet' je bij mij zijn.

Nog maar 3 vrije plekken beschikbaar voor de pilot prijs.

''Tom is geïnspireerd, gedreven en staat heel bewust in het leven, wat hem tot een goede sparringspartner maakt. Vanwege zijn jonge leeftijd heeft hij vaak een verassende kijk op de zaken en heeft een snelle manier van werken en schakelen. Ik kijk uit naar het vervolg! Ik heb in ieder geval tot op heden geen spijt, zeker een aanrader!''
Iris
Chef kok
''Ik heb Tom als een enorm fijne sparringpartner ervaren. Ondanks zijn leeftijd heeft hij enorm veel wijsheid te bieden en biedt hij genoeg praktische dingen om mee aan de slag te gaan. Ik heb het concept van mijn onderneming omgegooid en zie de toekomst positief tegemoet. Het is absoluut de moeite waard om met Tom in gesprek te gaan.''
Bram
Coach & schrijver
''Tom is een enthousiaste ondernemer die op een krachtige manier contact kan leggen met anderen en zijn afspraken goed nakomt. Hij heeft een prachtige website voor ons gemaakt. Hij had al snel door wat we wilden en liet daarbij mogelijkheden zien om een nog beter resultaat te behalen. Hij weet vrijwel alles van Social Media, ik raad 'm dus zeker aan.''
Daniëlle
Holistisch therapeut

(Online) Traject

Het Plumédia Traject

Het gaat niet om de bestemming of het doel, maar om het gevoel. Spirituele coach of therapeut, ik geef jou in dit (online) traject dé blauwdruk, zodat jij je leven exact kunt leven zoals je dat wilt. Ik geef je geen ‘quick fix methode’. Je ontvangt daarentegen bewezen methodieken om jezelf te kunnen helen en je bedrijf winstgevend, schaalbaar én zuiver in de markt te zetten.

Nee, niet meer zoeken buiten jezelf. Vinden in jezelf.

In mijn beleving doen we onszelf voortdurend te kort. Ik vind dan ook dat wij ‘de’ grootsheid (weer) mogen ervaren en kunnen omarmen. Ik neem je graag mee in mijn belevingswereld. Ik bekijk dingen namelijk vanuit een hoger perspectief, wat maakt dat je zonder twijfel veel gaat leren.

Volg je dit (online) traject? Dan zal je gegarandeerd liefde & positiveit ervaren. Ik deel bijzonder veel waardevolle informatie, die je direct kunt implementeren. Het resultaat? Een volledige transformatie, wat maakt dat je (weer) de verbinding met jezelf en het grote geheel zult vinden.

PS. jouw ‘mind’ is het obstakel. Kies met je innerlijke weten.

Binnen 90 dagen financieel vrij

dankzij de juiste energie, strategie, systemen én structuur

Binnen 90 dagen

Financieel vrij, dankzij de juiste energie, strategie, systemen én structuur

Video afspelen

Praktische informatie

Winstgevend via Social Media

Het is een organische strategie, wat wil zeggen dat het gebaseerd is op duurzame groei. Jij bent het middelpunt en kunt op een autenthieke wijze met jouw potentiële klanten verbinden. Je ontvangt dé blauwdruk om jezelf winstgevend, schaalbaar én zuiver in de markt te zetten.

Het is in principe een eenvoudige methode, waardoor je met jouw zuivere intenties ONT-zettend winstgevend kunt gaan worden.

Het is alleen helemaal afhankelijk van jou. Ik geef jou namelijk de informatie, maar het is volledig aan jou om het in de praktijk te brengen. In mijn beleving heeft vrijwel iedereen dromen en doelen. Weet dat de mensen met de concrete acties daadwerkelijk het verschil zullen maken.

”Je kunt niet verliezen, zolang je niet opgeeft.”

PS. Het Plumédia Traject heeft 22% korting t/m 11-11-2023! Klik snel op de knop hieronder om niets te missen.

Het gaat om jou

Op de hoogste frequentie

Je wilt een winstgevend, schaalbaar en zuiver businessmodel, zonder ingewikkelde funnels, te dure advertenties of doodlopende salesgesprekken. Dan ben je precies waar je ‘moet’ zijn.

Ik ben er van overtuigd dat het gaat om jou. Ik richt me dus voornamelijk op jou. Ik leer je in dit (online) traject hoe je dankzij de 3 stappen kan verbinden met jezelf en het grote geheel. Het is eenvoudig, maar zeker niet makkelijk.

In mijn beleving trek je niet aan wat je wilt, maar wat je bent. Soortgelijke frequenties trekken elkaar namelijk aan. Hoe hoger jouw frequentie, des te meer positiviteit en liefde je zult manifesteren in je leven.

Je ontvangt dus praktische stappen om dichter bij de essentie te komen. De resultaten zullen dankzij de concrete acties vanzelf volgen, geloof me.

Dit (online) traject is alleen weggelegd voor de ambitieuze coaches en therapeuten die daadwerkelijk willen bijdragen aan een mooiere wereld.

Meetbaar resultaat? Dat kan ik je garanderen.

Wat ga ik ontvangen?

Je ontvangt praktische handvatten en een sparringspartner die voor 3 maanden voortdurend aan je zijde staat. Ik leer je exact hoe je Social Media kunt inzetten voor je bedrijf, zodat je vanuit jouw energie op een leuke en efficiënte wijze potentiële klanten kunt omtoveren naar blijvende fans.

Naast de praktische kant geef ik je ook de mogelijkheid om samen de diepte in te duiken. Dit wil zeggen dat we gaan kijken naar jou. Je bedrijf is namelijk een weerspiegeling van jou als persoon. Groei je dus als persoon? Dan behaal je gegarandeerd geweldige resultaten als bedrijf. Het gaat tenslotte allemaal om de frequentie waar jij je op bevindt.

Ik kan natuurlijk ingaan op de inhoud, maar het gaat uiteindelijk om het resultaat. Het resultaat is een volledige transformatie als persoon en een winstgevend, schaalbaar én zuiver bedrijf. Zijn de 3 maanden voorbij? Dan weet je exact welke stappen je moet zetten om door te groeien.

Ik garandeer je succes. Het is tenslotte een bewezen strategie en structuur die worden bekrachtigd door de juiste systemen.

Video afspelen

De 13 hoofdstukken

Het progamma?

Iedere spirituele coach of therapeut heeft een ander pad bewandeld. Ik kijk dus intuïtief wat voor jou kloppend is in het desbetreffende moment. Er waren overigens nog veel inhoudelijke vragen over Het Plumédia Traject. Ik heb dus besloten om het progamma in grote lijnen voor je op te sommen:

H1: De Fundering leggen
H2: Jouw frequentie verhogen
H3: De bewezen Plumédia Methode
H4:
Aanbod visualiseren & vormgeven
H5:
Contentstrategie
H6:
Fundering sales
H7:
Communicatie & gesprekken inplannen
H8:
Sales leren & eigen maken
H9:
Klant onboarding
H10:
Programma maken
H11:
Programma vaststellen
H12:
Lancering Programma
H13:
Opschalen (team bouwen)

Ontvang ik een cadeau?

Ja zeker! Je ontvangt namelijk vele bonussen, waaronder een volledige Branding, Website én Social Media uiting. Dit maakt dat jij je alleen hoeft te richten op jouw expertise. We bundelen onze krachten en behalen samen fantastische resultaten.

Ze zijn niet alleen prachtig, maar ook nog eens ontzettend functioneel. Dit wil zeggen dat je ongetwijfeld veel meer trajecten zult verkopen. Je hoeft daarnaast nauwelijks te pitchen, je laat namelijk jouw Branding, Website én Social Media voor je spreken.

Geloof me, dit zal ongeloofelijk veel tijd, geld en energie schelen. Ben je benieuwd naar de de individuele prijzen?

Website twv. €1500,- / 10.000,-
Branding twv. 1700,-
Social Media uiting twv. 900,-

Je krijgt daarnaast 3 maanden lang onbeperkt toegang tot mijn WhatsApp. Je kunt me ieder moment benaderen, waardoor we een kort en krachtig lijntje behouden. We kunnen daardoor snel schakelen en grote stappen zetten. Ik reageer vrijwel altijd middels een (voice)bericht of persoonlijke video, dit is heel efficiënt, functioneel en praktisch.

Komen we er niet uit? Dan plannen we een 1-op-1 sessie via zoom, waarin we de vervolgstappen kunnen bespreken. Deze sessies geven overzicht, structuur en helderheid, wat maakt dat we vanuit rust en bezieling kunnen creëren.

€20.000+ per maand verdienen?

Verkoop moeiteloos trajecten

Wil je weten of onze methode voor jou kan werken? Plan dan een 1-op-1 strategiegesprek, waarin ik je stapsgewijs uitleg wat het Plumédia Traject voor jou kan betekenen.

– Welke ‘Plumédia’ methode mijn klanten gebruiken om consistent klanten te werven voor hun info business;

– Hoe jij potentiële klanten organisch binnen 1 maand om kunt zetten naar €3k+ klanten (ik garandeer je resultaat)

– Wat je wél en niet moet doen om meer omzet te behalen als online coach of therapeut. (dit geldt voor zowel startende als gevorderde ondernemers)

– Waarom een structuur, strategie én de juiste systemen vrijwel noodzakelijk zijn om jou volle potentieel te benutten. (Manifesteren is leuk, gegarandeerd consistente resultaten zijn nóg leuker)

BELANGRIJK: Plan alleen een gesprek in als je écht de volledige pagina hebt doorgenomen. Zo respecteren we elkaars tijd én kunnen we gezamenlijk de diepte in.

Ben je er klaar voor? Klik op de knop hieronder om een strategiegesprek in te plannen.

Video afspelen

De 3 exclusieve garanties

Dit geeft vertrouwen, wat maakt dat jij overzicht, structuur en helderheid zult vinden. We kunnen vervolgens vanuit die rust met bezieling creëren.

Garantie nummer 1: VERANTWOORDELIJKHEID
Ik heb al de resultaten die jij wilt behalen. Ik weet dus exact hoe we jou stap voor stap naar het gewenste resultaat moeten helpen. We gaan het gehele proces SAMEN DOEN!

Garantie nummer 2: RESULTAAT
Ik ga je helpen en ondersteunen TOTDAT je minimaal een DUBBELE (x2) ROI hebt behaald. Dit betekent dat je ONBEPERKTE coaching en begeleiding zal ontvangen, totdat je het doel hebt bereikt.⁣

Garantie nummer 3: TIJD
Mijn coaching programma duurt 90 dagen. Heb je na
de 90 dagen het gewenste resultaat nog niet bereikt? Dan gaan we door totdat je het WEL hebt bereikt!

Wil je meer weten over Het Plumédia Traject?

Alle rechten voorbehouden © 2022

Made with love by Tom Plumé