Privacybeleid

Individuele sessies

leven vanuit wie jij werkelijk bent.

Wilga Zibel

Iedereen ontvangt gedurende het leven veel informatie via opvoeding, school en de omgeving, over hoe we zouden “moeten” zijn. Vanuit angst voor het oordeel van een ander, stemmen we af op onze omgeving en passen we ons gedrag aan. Dit is het moment dat we ons hart en innerlijk weten verlaten en ons ratio het overneemt. We verliezen onze eigen kleuren. Waardoor je het gevoel kan hebben van jezelf vervreemd te raken en je je steeds meer afvraagt wie je bent en hoe je jouw leven weer kunt leven zonder marionet te zijn van de omgeving en zonder te veel aanpasgedrag

We kunnen zelfs gaan geloven dat we onze waarde moeten verdienen, waardoor patronen en overtuigingen ontstaan. Vanuit deze overtuigingen en patronen gaan we een rol spelen, omdat we daarmee hopen erkenning, bevestiging, aandacht of liefde te ontvangen. Terwijl wij mensen volwaardig worden geboren. We hoeven niets te verdienen. We zijn van waarde voor wie wij ZIJN.

Op deze manier begint de begrenzing van onze vrijheid …

Het hart verlaat ons nooit!

Het leven geeft ons uitdagingen en kansen om de weg terug te vinden. Ons hart roept en wil ons her-inneren wie we zijn en maakt ruimte voor begrip, harmonie en vrede. Geen dualiteit en oordelen meer, maar LEVEN vanuit zelfacceptatie, zelfvertrouwen en zelfliefde en het pad van het hart bewandelen in balans met ons hoofd en gevoel.

Vrij van alle programma’s die aangemaakt zijn vanuit (verwachtings)patronen,
Vrij van alle overtuigingen,
Vrij van alles wat je beperkt om te leven vanuit je hart …

Samen met jou gaan we op pad om de weg terug te vinden naar je authentieke kern, zodat je weer kunt voelen hoe krachtig en volwaardig je bent. Het leven zal dan geen overleven meer zijn, maar voluit LEVEN vanuit verbinding met je totale potentieel en leiderschap over jezelf.

Elke traject is op maat gemaakt op mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch gebied, zodat het voor duurzaamheid kan zorgen.

Voor meer informatie, neem gerust contact op.

blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Schrijf je nu in voor de laatste updates.
Wees niet bang dat ik je wekelijks of maandelijks met een nieuwsbrief bestook.
Daar heb ik geen tijd voor; mijn prioriteiten liggen elders, bij het traject Colours of our heart voor kinderen.

En als daar wat moois over te schrijven valt, meld ik dat graag.

Het is gelukt! Dank voor je inschrijving

Pin It on Pinterest

Share This