Colours of our Heart

Onze Shop

De sleutels waarmee je op eigen kracht een stevig fundament bouwt

Mijn Wens

Ik gun het iedereen gelukkig te zijn met zichzelf en een fijn leven te leven..

Mijn doel is altijd geweest om zoveel mogelijk (innerlijke) kinderen te bereiken en de sleutels in handen te geven, waarmee ze zelf gaan voelen dat ze van waarde zijn en er werkelijk toe doen voor wie ze zijn. Het zelfbeeld wordt helder, waardoor ze zichzelf en de ander beter begrijpen. Hierdoor neemt angst voor leven af en staan ze vanuit eigen kracht, (eigen) waarde en talenten op een stevig fundament naast de ander.

Het leven hoeft geen overleven te zijn. Er is plaats voor ons allemaal, want we zijn allemaal gelijkwaardige maar wel unieke mensen. Hoe fijn is het als je ervaart dat je leiderschap over jezelf kunt behouden en leert surfen op de golven van het leven!

Reviews

5/5

“Ik ben groot fan van Wilga als schrijfster, inspirator en coach. Weinig moeilijke praat en technische onduidelijkheid, maar praktische handvaten voor elke dag!”

5/5

“Hoe vertel ik nu in een paar zinnen wat Colours of our heart gebracht heeft. Misschien is het wel in 1 woord te zeggen: JEZELF! Vooral ook in het midden in het leven staan, het leven met beide handen opnemen en er doorgaan!”