❤️ Workshop Liefde ❤️

Mijn eigen leven staat in teken van Liefde …
Voor mezelf en voor anderen …
Ik voel, leef, verspreid, sprankel en deel graag deze Liefde
En gun iedereen Liefde

Willen we niet allemaal en het liefst elke dag in Liefde leven en ons verbonden voelen, met onszelf en anderen?

Stel jezelf eens de vraag:

”Wat heb ik nodig om deze liefde voor mezelf (meer) te voelen of te verdiepen?”

Ga je mee? Samen ontdekken en ervaren wat jij nodig hebt om je eigen Liefde te bevrijden, te voelen, te leven en de relatie met jezelf te verdiepen?

The Next Level Shift

Speciaal voor deze workshop heb ik een transformatie visualisatie gecreëerd die je een sleutel in handen geeft om de deur van je hart te openen. Om steeds meer overvloedig je eigen (zelf)liefde te ervaren.
Je krijgt hem mee naar huis zodat je het kunt herhalen. Ik geloof namelijk dat de kracht in de herhaling zit.
Waardoor je een next level verbinding met je (zelf)liefde kunt ervaren.

Bonus

Als extra zal er een afgestemde boodschap voor de aanwezige mensen vanuit het universum doorgestroomd worden. Een opname van die boodschap ontvang je via de mail.

hart vol liefde

Voor wie?

Maar …

Want alles is uitgewerkt om alle wijsheid te integreren in je opvoeding of tijdens begeleiden van kinderen waar je mee werkt.

Al 22 jaar ben ik bezig met herstellend werk en ik wil graag ook meer preventief werken. De kinderen die bij mij kwamen gaven me aan om het naar zoveel mogelijk kinderen te brengen. De volwassenen gaven aan dat ze wilde dat ze dit gedachtengoed hadden gekregen toen ze jong waren.

En ik?

Ik heb het gemaakt omdat ik het zelf heel hard nodig had en deel het ontzettend graag zodat ik iedereen de bevrijding gun van je echte werkelijk kleuren.

Weet je … ons hart verlaat ons nooit! Het roept ons om weer thuis te komen bij onze eigen waarden en Liefde. Ons hart wil ons herinneren wie we zijn en maakt ruimte voor begrip, harmonie en vrede. Geen dualiteit en oordelen meer, maar LEVEN vanuit zelfacceptatie, zelfvertrouwen en zelfliefde en het pad van het hart bewandelen in balans met ons hoofd en gevoel.

Laten we samen onze liefde weer herinneren en vieren!! 🧡

Dit jaar geef ik een aantal workshops, in Nederland én België waarin je ondergedompeld wordt in Liefde en ga je ontdekken wat jij mag bevrijden om meer vanuit je waardevolle liefdevolle kern in je leven te staan.

Zo’n dag zal rijk zijn aan informatie, inzichten en handreikingen die er voor zorgen dat je het kunt toepassen in je leven.

Wilga Zibel

Wanneer?

12 maart

Bunnik

Nederland 🇾🇪

26 maart

Geel

België 🇧🇪

Wat is de uitwisseling/kosten?

De investering is slechts 77 euro ex btw
De workshop duurt van 10:30 tot 16:30 uur.
Lunch is inbegrepen.

Ga je mee het pad op van bevrijding?